Otthonosság, Minőség
Jobbá tehető a világ!
Főoldal > Galéria > Galéria, 2015-2016 > Terményáldás az Óvodában
Óvoda Általános iskola Gimnázium Kollégium Zeneiskola Könyvtár Sajtószoba Támogatóink Galéria

Határtalanul
OFI EMMI
NKA
Müpa Partneriskola

2015. szeptember 23-án 16. 30-kor Szondi utcai épületének udvarán rendezte meg a Patrona Óvoda immár hagyományos őszi családi  rendezvényét,  a Terményáldást. Az udvaron Noé bárkája fogadta az érkező szülőket és a gyermekeket, benne az ősz terményeivel, a szülők által hozott sok színes zöldségből, gyümölcsből és termésből készített figurákkal.

A népes sereget az óvónénik lelkes irányításával a gyerekek készítették. Bekapcsolódtak ebbe a tevékenységbe a Pázmány Péter Katolikus Egyetem 1. éves hallgatói is, akik az idei nevelési évtől kezdve az óvodában végzik szakmai gyakorlatukat, ugyanis a két intézmény megállapodása értelmében ettől az évtől kezdve a Patrona Óvoda gyakorló óvodaként vesz majd részt az óvodapedagógus hallgatók képzésében.

Farkasné Egyed Zsuzsanna óvodavezető köszöntötte a szép számban összegyűlt szülői közösséget, a gyerekeket és a dolgozókat, elmondva, hogy ez az alkalom lehetőség mindannyiunknak, hogy hálát adjunk Istennek teremtett világunk szépségéért, és azért a fáradságos emberi munkáért, amivel a föld terményei asztalunkra kerülhetnek. Felhívta a figyelmet arra is, hogy ezt a sokszínű világot óvnunk kell, tennünk kell a környezet védelméért.

Két édesapa kérte az áldást az óvoda közösségére, gyermekeinkre, és a szülők adományából származó  gyümölcsre, amit a jelenlévők jóízűen elfogyasztottak.

Patrona Hungariae

Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium,
Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

1092 Budapest, Knézich u. 3-13.
Tel: +36 1 217-0337
E-mail: iskola@patrona.hu

Iskolánk fenntartója a Boldogasszony Iskolanővérek Magyar Tartománya

Honlapunk megújulását támogatta a Miasszonyunk Iskolanővérek Diákszövetsége

  Ferencváros logó