Otthonosság, Minőség
Jobbá tehető a világ!
Főoldal > Hírek, aktualitások

Gyermekfelügyelet, NYÁRI TÁBOROK

A 202/2020. Korm. rendelet értelmében 2020. Június 2-26. között a Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont gyermekfelügyeletet biztosít, vegyes csoportokban. Tekintettel arra, hogy a tanév június 15-ig digitális munkarendben folytatódik, így az érdemjegy szerzés is, az iskolai felügyelet célja, hogy a szülők munkáját segítse.
További információkat és a NYÁRRA MEGHIRDETETT TÁBOROK listáját a címre kattintva találja.

Hírek, események

Akikre büszkék vagyunk - Gimnázium

2020.06.19.

Hagyományaink szerint a Te Deumon olvassuk fel és tapsoljuk meg mindazokat, akik a tanév során valamely versenyen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Idén a legtöbb versenynek elmaradt középdöntője, döntője, így ezúton gratulálunk minden diákunknak és felkészítő tanáraiknak, akik valamely verseny iskolai, kerületi fordulóján, vagy középdöntőjében eredményt értek el. =>

Akikre büszkék vagyunk - Általános iskola

2020.06.18.

Hagyományaink szerint a Te Deumon olvassuk fel és tapsoljuk meg mindazokat, akik a tanév során valamely tanulmányi, zenei vagy sport versenyen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Hatalmas siker a Zrínyi Ilona Matematikaverseny országos döntőjén – általános iskola

2020.06.17.

Örömmel adunk hírt arról, hogy 2020. június 11-én került sor a Zrínyi Ilona Matematikaverseny országos döntőjére, ahol ADAMSON PÉTER 3.a osztályos tanulónk a kiemelkedő HARMADIK helyezést érte el.

Zeneiskolai hírek

2020.06.09.

A Zeneiskola tanév végi menetrendje és a beiratkozás rendje a címre kattintva található.
Fogadják szeretettel zeneiskolánk művésztanárainak felvételeit, a jazz-tanszak bemutatkozó videóját, és Camille Saint-Saëns: Állatok farsangja című koncertjének felvételét.

jön, Jön, JÖN: Patrona Közösségi tábor 2020. július 20-24.

2020.05.27.

Kedves Diákjaink!
Két nyáron töltöttünk már tanárok és diákok együtt egy-egy rövid hetet Nagymaroson, a Patrona Közösségi Táborban. Most, a harmadik évben már tudtuk mire várunk: a közös, felszabadult együttlétre, ahol a túrázás, evezés, alkotómunka, várnézés, strandolás vagy közös főzés alatt és után jókat tudunk beszélgetni, megosztani, élményt szerezni. A két hónapos bezártság után örömmel várjuk, hogy újra együtt lehessünk úgy igazán, ne csak egy monitoron keresztül láthassuk egymást.=>

Patrona Hungariae

Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium,
Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

1092 Budapest, Knézich u. 3-13.
Tel: +36 1 217-0337
E-mail: iskola@patrona.hu

Iskolánk fenntartója a Boldogasszony Iskolanővérek Magyar Tartománya

Honlapunk megújulását támogatta a Miasszonyunk Iskolanővérek Diákszövetsége

  Ferencváros logó