Otthonosság, Minőség
Jobbá tehető a világ!
Főoldal > Hírek, aktualitások

Gyermekfelügyelet, NYÁRI TÁBOROK

A 202/2020. Korm. rendelet értelmében 2020. Június 2-26. között a Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont gyermekfelügyeletet biztosít, vegyes csoportokban. Tekintettel arra, hogy a tanév június 15-ig digitális munkarendben folytatódik, így az érdemjegy szerzés is, az iskolai felügyelet célja, hogy a szülők munkáját segítse.
További információkat és a NYÁRRA MEGHIRDETETT TÁBOROK listáját a címre kattintva találja.

Hírek, események

Gyászhír

2020.07.25.

Elment egy csendes, de igazán nagyszerű kollégánk – Rétfalvi Zoltánné, Ilike (1929-2020).
Az általános iskola alapításakor érkezett hozzánk, és sok szeretettel, türelemmel, hittel élte meg a mindennapokat, a gyerekek nevelését és tanítását. Hálával gondolunk rá, hogy tevékeny részese volt az indulás nehéz feladatának, a „hőskornak”, kreativitásával, szorgalmával, hitéből fakadó szeretettel dolgozott az iskoláért, s minden tanítványáért. =>

Akikre büszkék vagyunk - Gimnázium

2020.06.19.

Hagyományaink szerint a Te Deumon olvassuk fel és tapsoljuk meg mindazokat, akik a tanév során valamely versenyen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Idén a legtöbb versenynek elmaradt középdöntője, döntője, így ezúton gratulálunk minden diákunknak és felkészítő tanáraiknak, akik valamely verseny iskolai, kerületi fordulóján, vagy középdöntőjében eredményt értek el. =>

Akikre büszkék vagyunk - Általános iskola

2020.06.18.

Hagyományaink szerint a Te Deumon olvassuk fel és tapsoljuk meg mindazokat, akik a tanév során valamely tanulmányi, zenei vagy sport versenyen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Hatalmas siker a Zrínyi Ilona Matematikaverseny országos döntőjén – általános iskola

2020.06.17.

Örömmel adunk hírt arról, hogy 2020. június 11-én került sor a Zrínyi Ilona Matematikaverseny országos döntőjére, ahol ADAMSON PÉTER 3.a osztályos tanulónk a kiemelkedő HARMADIK helyezést érte el.

Zeneiskolai hírek

2020.06.09.

A Zeneiskola tanév végi menetrendje és a beiratkozás rendje a címre kattintva található.
Fogadják szeretettel zeneiskolánk művésztanárainak felvételeit, a jazz-tanszak bemutatkozó videóját, és Camille Saint-Saëns: Állatok farsangja című koncertjének felvételét.

Patrona Hungariae

Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium,
Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

1092 Budapest, Knézich u. 3-13.
Tel: +36 1 217-0337
E-mail: iskola@patrona.hu

Iskolánk fenntartója a Boldogasszony Iskolanővérek Magyar Tartománya

Honlapunk megújulását támogatta a Miasszonyunk Iskolanővérek Diákszövetsége

  Ferencváros logó