Otthonosság, Minőség
Jobbá tehető a világ!
Főoldal > Hírek, aktualitások > FONTOS! - tájékoztatás az iskola jövő heti intézkedéseiről

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

 A tegnap esti, a miniszterelnök által kihirdetett új rendelkezések értelmében akár hónapokig fennáll a veszélyhelyzet az országban. Kérem, figyelmesen olvassák el tájékoztatónkat az iskolavezetés jövő hétre vonatkozó intézkedéseiről.

  A kollégiumból a lányok MINDEN holmiját (tanszerek, ruhanemű, ágynemű, cipők stb.) költöztessék haza, mint év végén szokás, lehetőleg még ezen a hétvégén kérjük megoldani. Akinél ez most megoldhatatlan nehézséget okoz, kérjük, a prefektájával egyeztessen, melyik napon tudna jönni.

 Az általános iskolában a tanítók, a felső tagozaton és a gimnáziumban az osztályfőnökök egyeztetik egymással, és az osztálylistákon a szülőkkel azt a napot és idősávot, amikor be lehet menni az iskolába az ottmaradt holmikért. Kérjük, hogy előzetes megbeszélés nélkül senki se menjen be az iskolába.

 Az iskola vezetésének és a tantestületeknek a jövő hét a kialakult helyzetre való átállásról fog szólni, intézményegységenként, munkaközösségenként fogyjuk együtt kitalálni a teendőket és a távoktatás módszertanát. Ez a vezetőségnek, a tanároknak is időbe telik, kérjük, legyenek türelemmel.

 Ferencváros önkormányzata felajánlotta a kerületi lakosoknak, hogy akiknek gondot okoz a napi étkezés megszervezése, az önkormányzat segítségét lehet kérni. Azon diákjaink, akik nem a kerületben laknak, és/vagy nem jár nekik az ingyenes étkezés, azok mindenképpen jelezzék az iskolatitkárságon Sipos Erikánál név, osztály, lakcím megjelölésével.

 Az iskola vezetősége, tantestülete és minden munkatársa azon dolgozik, hogy a kialakult vészhelyzetben is összefogással, kreativitással, rugalmassággal, józansággal és szeretettel megtalálja a lehető legjobb megoldást.

 

Üdvözlettel:

 

Iskolavezetés

Patrona Hungariae

Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium,
Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

1092 Budapest, Knézich u. 3-13.
Tel: +36 1 217-0337
E-mail: iskola@patrona.hu

Iskolánk fenntartója a Boldogasszony Iskolanővérek Magyar Tartománya

Honlapunk megújulását támogatta a Miasszonyunk Iskolanővérek Diákszövetsége

  Ferencváros logó