Otthonosság, Minőség
Jobbá tehető a világ!
Főoldal > Hírek, aktualitások > MEGHÍVÓ

Kedves Végzős Lányok!
Kedves Szülők, Nagyszülők, Barátok,
és a Patrona egész kedves Közössége, kicsiktől a nagyokig, régi és mostani Diákok!

 

Szavakkal nehezen kifejezhető, mit éreznek most a végzős diákok világszerte, mit éreznek szeretteik, mit érzünk mi tanárok.

Egy olyan iskolában, mint a Patrona  különösen nehéz ez a mostani év, hiszen nálunk  a ballagás nem csupán könnyes búcsúzás, hanem  soha nem feledhető imádsággá váló rítusok, hagyományok  füzére.

Ezért arra gondoltunk, hogy szívünk minden szeretetével ebben az évben mi, tanárok hívunk Titeket, Végzős Lányok és hívjuk meg a Patrona teljes közösségét, az  óvodás, általános iskolás családokat, az Öregdiákokat és Mindazokat, akik hozzánk tartoznak, hogy ünnepeljetek velünk, ki-ki a saját otthonában, de mégis együtt, május 1-én, pénteken 15:00 órakor.

 

Ebben az évben minden más. Szokásosan a végzősök hívják meg a tanáraikat, most mi hívunk Titeket.

Szokásosan a kisebbek hazamennek, a ballagáson csak az érintettek vesznek részt, most a Teremtett világ terébe mindenki belefér, minden család, minden dolgozó, minden szerettünk. Ezért arra kérünk minden patronás Diákot, Családot, hogy kapcsoljuk be május elsején a számítógépet, vegyünk részt együtt ezen az on-line ballagáson!

Az ünnepséget innen, a  honlapról lehet elérni, ahonnan egy You-tube linkre kell majd kattintani,

 

így válik elérhetővé a szertartás, amely során a patronás ballagás számos elemét, rituáléját újra gondolva imádkozunk végzőseinkért, fogjuk gondolatban a kezüket.

 

Fontos, hogy Mindenki pontosan 15:00 órától kövesse az ünnepséget, melynek keretében Káposztássy Béla atya szentmisét mond a végzősökért, melyen a nővérközösség, az osztályfőnökök és jómagam veszünk részt és nagyon szép meglepetést készítünk Nektek!

 

Kedves Végzősök!

Amennyire tőlünk telik, megpróbáljuk széppé tenni nektek ezeket a pillanatokat! Köszönet érte Minden Kollégának, akik meglepetést készítettek, az iskola diákjainak, Judit nővérnek, aki a felvételt és ajándékozza nektek, és még mást  is, Horváth Attila úrnak, aki a tanárok és diákok iránt érzett tiszteletből  önkéntesként segített nekünk.

 

Találkozunk tehát május 1-én 15:00 órakor, hogy elérjük egymást lélektől lélekig!

 

Kérjük, nézzétek meg meghívónkat az alábbi linkre kattintva:

https://drive.google.com/file/d/1kf19RM3eWHZLJRxwr058YlnYxOx6EsfT/view

 

Szeretettel a Patrona tantestületének minden tagja nevében,

 

Rubovszky Rita
főigazgató

Patrona Hungariae

Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium,
Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

1092 Budapest, Knézich u. 3-13.
Tel: +36 1 217-0337
E-mail: iskola@patrona.hu

Iskolánk fenntartója a Boldogasszony Iskolanővérek Magyar Tartománya

Honlapunk megújulását támogatta a Miasszonyunk Iskolanővérek Diákszövetsége

  Ferencváros logó