Hírek

2021/2022

Gimnáziumi felvételi előkészítő 6. és 8. osztályosoknak

Szeptembertől ismét gimnáziumi felvételi előkészítőt indítunk a Patronában. Várunk minden jelenlegi patronás és külsős, 6. és 8. osztályos érdeklődő lányt és fiút, aki szeretne igazán alaposan felkészülni a januári központi felvételire.

2021/2022

KIDS Atlétika Kupa

 28. KIDS kupát rendhagyó módon atlétika versennyel nyitották meg szeptember 17-én. A versenyen 9 iskola 180 versenyzője szerepelt. A hosszú kihagyás ellenére diákjaink igen szép eredményeket értek el.
 

2021/2022

Megénekelt vadvirágok- népballadás est

Fabók Mariann Blattner Géza-díjas színművésznő és Keresztes Nagy Árpád regös énekmondó előadásának premierje lesz a Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont nagy dísztermében szeptember 23-án, csütörtökön 16:00 órakor.

2021/2022

Alapozó terápiás fejlesztés a Patronában 1-4. osztályosoknak

Az idei tanévtől alapozó terápiás fejlesztés indul iskolánkban. A megkésett mozgás-, és beszédfejlődést segítő kiscsoportos terápiát Kovács-Darnót Renáta balettművész és alapozó terápiás fejlesztő pedagógus vezeti, játékosan segítve a gyermekeket a fejlődésben elhagyott lépcsőfokok újra járásában, az általános mozgásügyesség kialakításában, a stabil dominancia megerősítésében.

2021/2022

Általános iskolába hívogató

Szeretettel ajánljuk a Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont általános iskoláját azoknak a családoknak, akik fontosnak tartják az együttműködést gyermekük iskolájával, elfogadják intézményünk és a fenntartó Boldogasszony Iskolanővérek rendje által közvetített értékeket.

A kategória összes híre