Régi hírek

2021/2022

Elsőáldozás a Patronában

Általános iskolánk tizenkét diákja 2022. május 15-én kegyelemteljes ünnepi elsőáldozási szentmise keretében részesült az elsőáldozás szentségében a Patrona Hungariae Iskolaközpont kápolnájában. A szentmisét Michele Baggi atya, a Budapest-Ferencvárosi Assisi Szent Ferenc főplébánia kormányzója mutatta be, és ő szolgáltatta ki a gyermekek számára az elsőáldozás szentségét.

2021/2022

Mozik internetes tanulmányi verseny

A Mozaik Kiadó internetes versenyén Horváth Mátyás tanulónk matematika és német tantárgyakból, testvére Horváth Sarolta pedig matematikából a korosztályában egyaránt a legjobb 10-ben végzett. Az internetes kvalifikációban a szüleik segíthettek, de az országos döntőn önállóan álltak helyt.

Gratulálunk Nekik!

2021/2022

Kerületi népdaléneklési verseny

Nagy örömmel osztjuk meg, hogy a kerületi népdaléneklési versenyen iskolánk gyönyörűen szerepelt. A távoktatás és a “maszkos” időszak jelentősen rányomta a bélyegét az ének-zene oktatásra. Ennek ellenére iskolánkat külön dicséretben részesítették és hálásan köszönték hogy a nehéz helyzet ellenére is mosolygós, nagyra nyitotta szájjal éneklő egyéni és csapatban is éneklő “kismadarakat” tudunk nevelni. Igazán nagy büszkeség volt patronásnak lenni!