Büszkeségeink

25. helyezés az Irodalom OKTV-n

Pálfi Zsófia 12.A osztályos tanulónk 25. helyzést ért el az OKTV-n magyar irodalomból. A pandémiás helyzetre való tekintettel a döntőt nem rendezik meg idén, a tavalyi adatok alapján 1000 felett van a versenyen induló diákok száma. Szívből gratulálunk Zsófinak a fantasztikus eredményért, és felkészítő tanárának, Bakonyi Gergely tanár úrnak.

Zenei tehetségünk...

...Hargitai Leila 12.B osztályos tanulónk sok-sok év áldozatos munkája gyümölcseként korosztálya (Intermediate, 15-18 évesek) legjobbja lett az American Protégé International Piano and Strings Competition 2021 online versenyen, és meghívást kapott 2022-re tervezett versenygyőztesek koncertjére  a new york-i Carnegie Hall-ba.
Szívből gratulálunk, Leila!

Kézilabda siker

Rácz -Kovács Keve 7.c osztályos tanulónk bekerült a Magyar Kézilabda szövetség utánpótlás tehetség gondozó programjába. Keve  három éve, itt  a Patronában, a Kézilabda az Iskolában programon belül ismerkedett meg a sportággal. 

Bárczy István-díj Kálmán Lászlónénak

Pedagógus nap alkalmából kollégánk, Kálmán Lászlóné kapta idén a rangos Bárczy István-díjat a kooperatív technikákra épülő tanítási modell, valamint a diszlexia-prevenció kiépítésében végzett kiemelkedő szakmai tevékenységéért, a gyermekeket a tiszteletre, egymás elfogadására, az értékek megbecsülésére nevelő munkájáért.