Sportnap az általános iskolában

Június 14-én – hagyományteremtő céllal – az iskolai udvarokon felállított különböző játszóelemekkel került megszervezésre az általános iskolai sportnap. 

A ferencvárosi Önkormányzat által kiszállított, levegővel felfújt, tízféle szórakoztató játékokon mind a nyolc évfolyam kipróbálhatta tudását, ügyességét. 

A sportnapon villámtájékozódási futás, lézeres lövészet, ugráló vár, tapadókorongos íjászat, blazepod, tollaslabda, szumó, darts foci, billiárd foci és labdazsonglőr kalandjátékok várták a lelkes, játszani és mozogni vágyó diákjainkat. A biztonságról, a játékszabályok ismertetéséről, az eszközhasználatokról külsős animátorok gondoskodtak. 

A sportnap egyszerre volt a test és a lélek edzése, hiszen az egészséges sportszerűség, a versenyszellem kialakítása, és a tapasztalatok szerzése a különféle sportágakban egyszerre valósult meg a sikeres rendezvényen. 

A jeles délelőtt igencsak megmozgatta az ifjúságot. Köszönjük Koblenczné Zámbó Krisztina munkaközösség-vezető gondos előkészítő munkáját. 

 

​​​Gilicze Zoltán

 

 

 

 

 

2023. június 14.