Gimnázium

Diákjaink a budapesti American Corner programjain

9. és 11. évfolyamos angolosainknak lehetőségük van nyílt privát, interaktív előadásokon részt venni az American Corner oktatási és kulturális központban, ami helyileg a Corvinus Egyetem épületében található. Decemberben már hallgattak egy előadást a médiatudatosságról, január-februárban további alkalmakon vehetnek részt.

Siker a biológia OKTV-n

Juhász Manuéla 12.B osztályos tanulónk bejutott a biológia OKTV második fordulójába. Szívből gratulálunk neki, kitartást és lelkesedést kívánunk a továbbiakhoz Mannunak és felkészítő tanárának, Szaniszla nővérnek!

 

Dekorációs projekt a gimnáziumban

Áprilisban indult, karácsonyra lett kész a gimnázium rajz szakköröseinek rajztermi dekorációs projektje.
Az eredmény magáért beszél, mostantól a kész alkotások élőben is megtekinthetőek minden nap 14:00-tól a rajzteremben. Köszönjük és szívből gratulálunk Domján Tibor tanár úrnak és szakköröseinek.

Karácsonyi műsor

Az idei karácsonyi műsorunkban is - hagyományainkhoz híven - a Patrona gyermekkara és a Tanár-Szülő kórus nyitja meg a lelkeket az általuk énekelt csodálatos dallamokkal.

Ezt követően a 4. évfolyam „ Lelkünkbe meleg fényt hozó készület” című előadásával folytatódik az ünnepi műsor, mely évtizedek múltán sem halványodó emlékeket idéz meg a színpadon.