2020/2021

Imaszándékokat várnak a Boldogasszony Iskolanővérek

A Boldogasszony Iskolanővérek közösségét is aggodalommal tölti el a koronavírus-járvány harmadik hulláma, amelyben ismét nagyon sokan megbetegedtek. Aggodalmunknál azonban erősebb a hitünk és a segíteni akarásunk. Szeretettel várjuk mindazok imaszándékait, akik a pandémia miatt nehéz helyzetbe kerültek.

A nővérek az imakeres@iskolanoverek.hu e-mail-címre várják imaszándékaikat, amelyeket a közös és egyéni imáikba is beleszőhetnek.

Fertőtlenítés az iskola épületében

Március 17-én, szerdán a Honvédelmi minisztérium rendelete alapján  a katonaság az iskola teljes területén fertőtlenítést végez, reggel 8 órától délután 16 óráig senki sem tartózkodhat az iskola területén. 

Ezen a napon az iskolatitkárság is zárva tart.

Megértésüket köszönjük,

Iskolavezetés

A hősökre emlékezni kell

Március 15-e egyike három nemzeti ünnepünknek. Ekkor emlékezünk az 1848. március 15-én Pesten lezajlott forradalomra, arra, hogy az áprilisi törvények nyomán Magyarország szabad és független polgári állam lett, valamint a nemzeti függetlenségért folytatott 1848–49-es szabadságharcra.

25. helyezés az Irodalom OKTV-n

Pálfi Zsófia 12.A osztályos tanulónk 25. helyzést ért el az OKTV-n magyar irodalomból. A pandémiás helyzetre való tekintettel a döntőt nem rendezik meg idén, a tavalyi adatok alapján 1000 felett van a versenyen induló diákok száma. Szívből gratulálunk Zsófinak a fantasztikus eredményért, és felkészítő tanárának, Bakonyi Gergely tanár úrnak.

Első osztályos jelentkezési lapok

A jelentkezni vágyó családok számára hirdetjük, hogy az első osztályos jelentkezési lapok leadása folyamatosan zajlik, de a határideje közeleg. A leadás legutolsó napja 2021. március 17. (szerda) 24.00h. Ezt követően lezárjuk a jelentkezési rendszerünket.

Elmarad! – Ismerkedő családi beszélgetés

2021. március 20-án (szombat) – előre meghatározott időpontban – ismerkedő beszélgetésre várjuk azokat a családokat, akik legkésőbb 2021. március 17-ig (szerda) leadják iskolánkba jelentkezési lapjukat. Programunk célja, hogy a gyermekről és családról minél teljesebb kép alakuljon ki a számunkra a nyugodt és sikeres iskolakezdés érdekében.

A járványügyi helyzet miatt elmarad. A jelentkezési lapot leadó családok levélben kapnak értesítését az általános iskolai felvételről, valamint a beiratkozásról.