Óvoda

Alapozó terápiás fejlesztés a Patronában 1-4. osztályosoknak

Az idei tanévtől alapozó terápiás fejlesztés indul iskolánkban. A megkésett mozgás-, és beszédfejlődést segítő kiscsoportos terápiát Kovács-Darnót Renáta balettművész és alapozó terápiás fejlesztő pedagógus vezeti, játékosan segítve a gyermekeket a fejlődésben elhagyott lépcsőfokok újra járásában, az általános mozgásügyesség kialakításában, a stabil dominancia megerősítésében.

Általános iskolába hívogató

Szeretettel ajánljuk a Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont általános iskoláját azoknak a családoknak, akik fontosnak tartják az együttműködést gyermekük iskolájával, elfogadják intézményünk és a fenntartó Boldogasszony Iskolanővérek rendje által közvetített értékeket.

Balázs-áldás

Szent Balázs vértanú napján diákjaink a reggeli közös imádság alkalmával és a hittan órák keretében betekintést nyerhettek a püspök remete életébe, beszélgettek jóságáról, gyógyító cselekedeteiről, csodatetteiről.

Átadták óvodánk felújított épületét a Terézvárosban

Óvodánk tegnap, Vízkereszt ünnepén ismét birtokba vehette a Szondi u. 65. alatti épületét. Az óvodaépület Terézváros Önkormányzatának több mint félmilliárd forintos támogatásával, munkájával újulhatott meg. A felújított óvodát Soproni Tamás polgármester adta át, Lobmayer M. Judit nővér, a Boldogasszony Iskolanővérek tartományfőnöknője és Rubovszky Rita főigazgató asszony jelenlétében.

Tovább a Bodogasszony Iskolanővérek honlapjára

Óvodai beiratkozás

Tájékoztatás a koronavírus terjedése okán kihirdetett veszélyhelyzet miatt a 2020/2021-es nevelési évre történő óvodai beiratkozásokról 7/2020. (III. 25.) EMMI határozat értelmében.

Óvodai jelentkezés

A Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont óvodájában, a Terézvárosban szeretettel hívjuk, várjuk, fogadjuk a körzetes és körzeten kívüli gyermekeket a VI. kerületi Szondi utca 65-ben található felújított óvodánkban.